tiistai 12. elokuuta 2014

Fermaatin 35-vuotiskonsertti + kotiseutujuhla

Moi!
Kuorolla jossa laulan, Fermaatilla, oli viime keväänä viikko äitienpäivästä, lauantaina, 35-vuotisjuhlakonsertti, johon myös entiset kuorolaiset saivat osallistua osaksi. Sovimme jo alkuvuodesta, että konserttipuvuksi laitamme kansallispuvut.

Kansallispuvun kirjoa


Konsertin kappaleita aloimme harjoitella heti viime lokakuun kilpailumatkan jälkeen, tosin emme niin rankasti harjoitelleet mitä kilpailun kappaleita. Moni konsertin kappaleista olikin kilpailumatkan kappaleita, jotka oli hiottu jo aika hyvin kasaan.
Konsertin lopulla jaettiin ahkerille kuorolaisille hopeisia ja kultaisia ansiomerkkejä. (Ymmärtääkseni hopeisen ansiomerkin saa kuorolainen joka on ollut yli 5 vuotta kuorossa mukana.)

Kuten aiemmin mainitsin, myös vanhat kuorolaiset saivat osallistua konserttiin muutenkin kuin pelkästään kuuntelijoina. Lauloimme kappaleen "The land of music", vanhojen kuorolaisten kanssa. Ennen konserttia harjoittelimme kappaleen pari kertaa läpi, jotta kaikki saavat siitä edes jonkinlaisen käsityksen :)Konsertin jälkeen vietimme yhdessä Karonkkaa, jossa saimme hyvää ruokaa sekä katselimme kuoron vanhoja kuvia matkoista ja tapahtumista ja vietimme yhteistä aikaa vanhojen kuorolaisten kanssa.
Säkkijärven polkkaa tanssimassa ja laulamassa

Sunnuntaina lähdimme sitten aamupäivällä Nivalaan, jossa esiinnyimme Keskipohjanmaan kotiseutujuhlassa seurakuntakodilla. Pukuna oli tälläkin kertaa kansallispuku, jotka päällä oli kyllä tosi kuuma istua autossa ja odotella esiintymisvuoroa, koska oli niin lämmin päivä.

Näiden kuvien ja tekstien tunnelmiin päätän tämän blogipäivityksen ja toivotan oikein hyvää ja musiikintäytteistä syksyä kaikille lukijoille!

<3:llä AnniK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän kommentoi mitään sopimattomuuksia :)!