tiistai 3. joulukuuta 2013

Kohta lähdetään Lappiin laulamaan

Sympaatti on jo aivan kynnyksen takana valmiina astumaan sisään. Monet ovat todennäköisesti jo pakkaamassa (muistakaa lämpimät ulkovaatteet!) ja jotkut ehkä jo lähdössä kohti Rovaniemeä. Nyt on kuitenkin vielä aikaa käydä hieman lisää läpi luvassa olevaa kivaa ohjelmaa. Jännityksen säilyttämiseksi en aio paljastaa kaikkia yksityiskohtia, joten Rovaniemellä kannattaa olla silmät ja korvat auki!

Luvassa on tietysti jokaiselle päivälle konsertteja, joissa pääsette itse laulamaan mutta myös kuuntelemaan muita kuoroja. Muiden kuorojen esityksiä kuuntelemalla voi oppia paljon ja löytää uutta, mukavaa musiikkia kuunneltavaksi. Nuorten Tiimi pitää pöydässään levymyyntiä, josta toisten kuorojen levyjä voi ostaa, joten muistakaa ottaa käteistä rahaa mukaan.

Perjantai- ja lauantai-iltana Tiimi järjestää kuoroille illanviettoa. Mukana on Nuorten Kuoropäiviltäkin tuttuja juttuja, kuten leikkejä ja lauantaina open stage. Open stageen voi kuka tahansa yksin tai porukalla valmistella pienen esityksen eikä ole väliä, onko se laulua, tanssia, runonlausuntaa, taikatemppuja tai jotain muuta. Jos haluat varmistaa, että juuri sinun esityksesi on mukana, kommentoi tätä kirjoitusta tai nykäise hihasta ketä tahansa Nuorten Tiimin jäsentä Sympaatin aikana. Meillä on oma pöytä päätapahtumapaikalla Rantavitikan koululla ja esittäydymme varmasti moneen kertaan, joten meidät löytää kyllä.

Lisää tietoa ohjelmasta saa kommentoimalla tätä kirjoitusta tai kysymällä omalta kuoronjohtajalta. Kaikki mysteerit selviävät varmasti viimeistään Rovaniemellä!

Talvisin terveisin,
Rosa-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ethän kommentoi mitään sopimattomuuksia :)!